Διαχείριση Πολυκατοικιών στη Λάρισα

Διαχείριση Πολυκατοικιών στη Λάρισα και προβλήματα που προκύπτουν

Διαχείριση Πολυκατοικιών στη Λάρισα
Η Διαχείριση πολυκατοικιών στη Λάρισα και τα προβλήματα που προκύπτουν είναι βασικό και κύριο θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες στην πόλη. Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ότι εκτελείται μη ικανοποιητική  διαχείριση στις πολυκατοικίες της Λάρισας από μεμονωμένους διαχειριστές που κατοικούν στις πολυκατοικίες αλλά και από επαγγελματίες διαχειριστές που διατηρούν γραφεία διαχείρισης.

Το αποτέλεσμα της κακοδιαχείρισης των πολυκατοικιών είναι κατά κύριο λόγο η διακοπή της κοινόχρηστης παροχής ρεύματος που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη λειτουργικότητα της πολυκατοικίας τόσο στους διαμένοντες όσο στους επαγγελματικούς χώρους που στεγάζονται μέσα σε αυτή.
Επιπλέον, η αδυναμία είσπραξης των οφειλομένων κοινοχρήστων, που κατά κύριο λόγο αποτελεί υπαιτιότητα του οφειλέτη και όχι του διαχειριστή, οδηγεί στη συσσώρευση οφειλών σε εξωτερικούς συνεργάτες που συνεργάζονται με την πολυκατοικία (καθαριστές, συντηρητές ανελκυστήρων κλπ) και τελικώς υποβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η Σβούρα, διαχειρίζεται πολυκατοικίες με διαφάνεια και αξιοπιστία.
Επίσης, ενόψει της χειμερινής περιόδου ενδεχομένως τα οφειλόμενα ποσά να μην επιτρέψουν σε πολλές πολυκατοικίες στην πόλη να λειτουργήσουν το κοινόχρηστο σύστημα θέρμανσης.
Η Σβούρα, ως ειδικός σε θέματα διαχείρισης πολυκατοικιών γενικώς, συστήνει στο κοινό της Λάρισας να επιλέγουν με ιδιαίτερη προσοχή το γραφείο διαχείρισης που θα συνεργαστούν δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη συνέπεια και στην εμπιστοσύνη που ίσως είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της επιτυχημένης διαχείρισης.