Βιοκαθαρισμός σε σαλόνι

Βιοκαθαρισμός σε σαλόνι μονοκατοικίας στη Λάρισα

Βιοκαθαρισμός σε σαλόνι
Βιοκαθαρισμός σε σαλόνι μονοκατοικίας στη Λάρισα εκτελέστηκε σήμερα από το συνεργείο Βιοκαθαρισμού της εταιρείας.

Λεκέδες και ακάρεα εξαφανίστηκαν και το σαλόνι έδειξε σαν καινούργιο.
Η συγκεκριμένη δουλειά χρειάζεται να γίνει με λεπτομέρεια για επιτευχθεί το τέλειο αποτέλεσμα.
Αρχικά έγινε απορρύπανση απολυμαίνοντας από επιφανειακούς λεκέδες και εξολοθρεύοντας κάθε μικροοργανισμό που ζει μέσα στο σαλόνι.
Στη συνέχεια έγινε απολύμανση ψεκάζοντας το σαλόνι με ειδικό απολυμμαντικό. Το απολυμαντικό είναι οικολογικό και επιβραδύνει την ανάπτυξη μικροοργανισμών στο εσωτερικό του σαλονιού.
Τέλος, έγινε εξυγίανση περνώντας όλα τα σημεία του σαλονιού με ειδική ακτινοβολία UV-C με σκοπό την πλήρη αποστείρωση.
Η εταιρεία έχει αναπτύξει ιδιαίτερα υψηλή τεχνογνωσία έχοντας αναγάγει το Βιοκαθαρισμό σε στρώμα, χαλί και σαλόνι σε ένα από τα βασικότερα κομμάτια της. Η συνεχή εκπαίδευση μέσα από σεμινάρια και η καθημερινή ενασχόληση με προβλήματα πάνω σε λεκέδες και ακάρεα έχουν ενισχύσει την εμπειρία μας.

Δείτε μερικές φωτογραφίες

Εσωτερικό Σαλονιού

Στο εσωτερικό μέρος του σαλονιού είναι το μεγάλο πρόβλημα παρότι οι περισσότεροι επικεντρώνονται στους λεκέδες εξωτερικά. Οι μικροοργανισμοί που ζουν εκεί ευθύνονται για αλλεργίες και συμπτώματα που καθημερινά εντοπίζετε πάνω σας αλλά δεν γνωρίζετε από τι.
Εμείς παρεμβαίνουμε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ριζική εξόντωση όσων μικροοργανισμών ζουν εσωτερικά.
Έχουμε πολλά παραδείγματα από πελάτες που αντιμετώπιζαν πονοκεφάλους, ημικρανίες, φαγούρες, άσθμα, δύσπνοια, φτερνίσματα, συνάχι, δερματοπάθειες κ.α οι οποίοι μετά τον βιοκαθαρισμό του στρώματος τους εξαφανίστηκαν.
Προσοχή!!! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το γιατρό σας

Εξωτερικό Σαλονιού

Το εξωτερικό μέρος του σαλονιού συνήθως αφορά λεκέδες και είναι το εύκολο κομμάτι διότι αφορά κάτι επιφανειακό που λύνεται.
Εμείς παρεμβαίνουμε επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στην εξαφάνιση του λεκέ με στεγνό καθάρισμα.

Γιατί στεγνός και όχι υγρός καθαρισμός;

Ο υγρός καθαρισμός μπορεί μεν να καθαρίζει επιφανειακά αλλά ουσιαστικά επεκτείνει το πρόβλημα εσωτερικά καθότι η υγρασία που δημιουργείται ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης των ακαρέων και άλλων μικροοργανισμών.