Απεντόμωση πολυκατοικιών

Απεντόμωση Πολυκατοικιών στους κοινόχρηστους χώρους και στα διαμερίσματα

Απεντόμωση Πολυκατοικιών
Απεντόμωση πολυκατοικιών στους κοινόχρηστους χώρους και στα διαμερίσματα είναι αναγκαίο να γίνεται δύο φορές το χρόνο προκειμένου να ελέγχονται όλα τα ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα τα οποία αποτελούν εστία μόλυνσης μεταφέροντας μικρόβια και άλλους μικροοργανισμούς στο πέρασμά τους.

Είναι υποχρέωση όλων μας, εφόσον θέλουμε να διατηρήσουμε υψηλή ποιότητα ζωής στην πολυκατοικία και περισσότερο στην κατοικία μας να εκτελούμε απεντόμωση τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Γιατί είναι αναγκαίο να γίνεται απεντόμωση στους μήνες Μάιο και Ιούνιο;

Οι καιρικές συνθήκες που αναπτύσσονται αυτή την εποχή ευνοούν την ανάπτυξη της κατσαρίδας και των άλλων εντόμων. Όλοι γνωρίζουν ότι οι εναλλαγές της θερμοκρασίας, η υγρασία, οι βροχές και οι απότομες ζέστες αποτελούν πρόσφορο έδαφος και πολλαπλασιάζουν την ύπαρξή τους.

Γιατί είναι αναγκαίο να γίνει απεντόμωση στα φρεάτια της πολυκατοικίας;

Τα φρεάτια αποτελούν την κύρια πηγή μόλυνσης της οικοδομής. Οι συνθήκες που επικρατούν μέσα στα φρεάτια είναι ιδανικές για την ανάπτυξη και αναπαραγωγή της κατσαρίδας και άλλων εντόμων.  Συνήθως από εκεί ξεκινούν τα ταξίδια τους στους υπόλοιπους χώρους της πολυκατοικίας και κατ’ επέκταση των διαμερισμάτων μεταφέροντας ότι πιο μολυσμένο και βρώμικο υπάρχει.
Η Σβούρα, εκτελεί εφαρμογές απεντόμωσης, μυοκτονίας, κατσαριδοκτονίας, φιδοαπώθησης και μικροβιοκτονίας με επαγγελματισμό.

Πρέπει να δω κατσαρίδες και μετά να καλέσω το συνεργείο απεντόμωσης;

Για να δει κανείς κατσαρίδες στο χώρο του σημαίνει ότι έχει αυξηθεί κατά πολύ ο πληθυσμός. Η καλύτερη λύση είναι να εκτελείται εφαρμογή απεντόμωσης δύο φορές τον χρόνο κατά τους μήνες Μάιο – Ιούνιο και Σεπτέμβριο – Οκτώβριο με σκοπό την πρόληψη.
Στόχος, να μην εμφανιστεί ο απρόσκλητος επισκέπτης.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο;

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο. Κατά συνέπεια μπορείτε να εκτελέσετε απεντόμωση με την παρουσία σας εντός του χώρου ελέγχου.

Πρέπει να γίνει απεντόμωση και στις αποθήκες της πολυκατοικίας;

Για να επιτευχθεί καλύτερο αποτέλεσμα στην εφαρμογή απεντόμωσης είναι καλύτερο, εκτός από τα φρεάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, να γίνει και στις αποθήκες αλλά και σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας ώστε να ελεγχθεί ο χώρος παραπλεύρως απολυμένοντας όλες τις περιοχές.
Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι άοσμα, δεν λερώνουν, ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το βασικότερο εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ποιο είναι το κόστος για την απεντόμωση της πολυκατοικίας;

Το κόστος για να γίνει μία απεντόμωση είναι τόσο μικρό ώστε να μην είναι απαγορευτικό προκειμένου να κρατηθεί η ποιότητα ζωής στην πολυκατοικία. Συγκεκριμένα, κυμαίνεται από 60,00€ έως 120,00€ περίπου ανάλογα με το μέγεθος της πολυκατοικίας που θέλουμε να ελέγξουμε.