Υγειονομικοί Έλεγχοι

Υγειονομικοί Έλεγχοι σε καταστήματα

Υγειονομικοί Έλεγχοι
Οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν και οι Υγειονομικοί έλεγχοι από τις υπηρεσίες του κράτους έχουν ενταθεί.

Η διαπίστωση προκύπτει από το γεγονός ότι είναι πολλά τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος που μας καλούν, την τελευταία στιγμή συνήθως, για να εκτελέσουμε Απεντόμωση στο χώρο τους.

Επαγγελματισμός ή έλλειψη συνείδησης;

Ουσιαστικά μιλάμε για κακούς επιχειρηματίες που δεν συντηρούν το κατάστημά τους. Το ενδιαφέρον εστιάζεται σε μια περιστασιακή Απεντόμωση και φυσικά στον απαραίτητο φάκελο Αυτοελέγχου της Επιχείρισης με σκοπό να τον προσκομίσουν στις υγειονομικές αρχές και να αποφύγουν το πρόστιμο.

Υπάρχουν καλοί επιχειρηματίες;

Ευτυχώς μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρηματιών Υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι συνεπείς. Συνεργάζονται και ακολουθούν επακριβώς τις υποδείξεις του νομοθέτη για Απεντόμωση κάθε 90 ημέρες.
Με την έναρξης της συνεργασίας μαζί μας εντάσσονται στον προγραμματισμό της εταιρείας και με ραντεβού κάθε 90 ημέρες τυπικά εκτελείται η εφαρμογή Απολύμανσης του χώρου.
Στόχος, έτσι και αλλιώς, δεν είναι η εξόντωση της κατσαρίδας, καθότι αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί, αλλά η μείωση των πληθυσμών. Αυτό για να επιτευχθεί απαιτείται περιοδικότητα και συνέπεια στην εκτέλεση των εφαρμογών Απεντόμωσης.
Το κόστος της Απεντόμωσης είναι πολύ μικρό για την επιχείρηση και κάθε δικαιολογία που έχει σχέση με έξοδα είναι αδικαιολόγητη.
Ζητείστε προσφορά για την απεντόμωση του χώρου σας

Είναι αναγκαίο να προσέχουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στος πελάτες μας.