Ιός της γρίπης και απεντόμωση

Ιός της γρίπης και απεντόμωση

Ιός της γρίπης και απεντόμωση δεν έχουν καμία σχέση

Ιός της γρίπηςΜετά από πολλά τηλεφωνήματα και email επικοινωνίας που δεχθήκαμε σας ενημερώνουμε ότι ο ιός της γρίπης που μαστίζει αυτή την περίοδο τη χώρα δεν έχει καμία σχέση με την απεντόμωση.

Ενημερωτικά η απεντόμωση αφορά καταπολέμηση ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων που κατοικούν και εδράζουν σε κατοικημένες και μη περιοχές.

Η μικροβιοκτονία, που είναι διαδικασία απολύμανσης, αφορά την καταπολέμηση μικροβίων σε διάφορους χώρους (ιατρεία, νοσοκομεία, κλινικές, σχολεία, καταστήματα κλπ) συγκεκριμένης εμβαδομετρικής κλίμακας και όχι στο περιβάλλον.

Μικροβιοκτονία σε Σχολεία

Όσον αφορά τη μικροβιοκτονία σε σχολικές εγκαταστάσεις είναι εφικτό να γίνει και μπορεί να δώσει λύση περιορισμένης χρονικής διάρκειας.
Συγκεκριμένα, η εφαρμογή εκτελείται και άμεσα μπορεί να εξοντώσει ότι μικρόβιο υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή στο χώρο ακόμη και τον ιό της γρίπης. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή έγινε μικροβιοκτονία στο χώρο δεν μπορεί να ξαναμεταφερθεί το μικρόβιο στον ίδιο χώρο.
Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι τα μικροβιοκτόνα δεν έχουν υπολειμματική διάρκεια και εξοντώνουν τα μικρόβια μόνο κατά την εφαρμογή.