Καθαριότητα


Καθαριότητα

Συνεργείο καθαριότητας οικιακών και επαγγελματικών χώρων

Καθαριότητα πολυκατοικιών

Η Σβούρα καθαριότητα Λάρισας είναι εξειδικευμένη σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής παρέχοντας τις υψηλότερες ποιοτικά υπηρεσίες πάνω στην Καθαριότητα Πολυκατοικιών.

Σκοπό έχει να καλύψει κατά πρώτον τις ανάγκες του κτιρίου και κατ’ επέκταση τις ανάγκες των πελατών γενικότερα.Μηνιαία Καθαριότητα Συντήρησης Επαγγελματικών Χώρων

Εκατοντάδες επαγγελματίες στη Λάρισα χρησιμοποιούν τα συνεργεία καθαριότητας της εταιρείας μας για την μηνιαία συντήρηση καθαριότητας των επαγγελματικών τους χώρων.

Η ανάγκη για εβδομαδιαία καθαριότητα του χώρου εργασίας με συνέπεια και χωρίς να απασχολείται το υπάρχον προσωπικό, που για άλλη προσλήφθηκε, οδηγεί σε μηνιαία συνεργασία μαζί μας.

Αρχική Καθαριότητα οικιακών και Επαγγελματικών Χώρων

Η Αρχική Καθαριότητα σε κατοικίες πριν τη μετακόμιση της οικοσκευής στο χώρο της τελικής εγκατάστασης καθώς και ο καθαρισμός των επαγγελματικών χώρων αποτελεί για την εταιρεία κομμάτι της απόλυτης εξειδίκευσής της.

Οι επαγγελματίες αναζητώντας συνέπεια και επαγγελματισμό επιδιώκουν να αναθέσουν την καθαριότητα του ανακαινισμένου χώρου σε έμπιστα χέρια για άμεση παράδοση.